Șofer drogat, prins cu droguri asupra lui. Bărbatul a fost oprit de polițiști la un control de rutină, însă individul a ridicat suspiciuni deoarece era agitat.

Pe raza comunei Gălănești, pe drumul național 2H, polițiștii au oprit un autoturism care se deplasa  spre municipiul Rădăuți.

 

Deoarece șoferul avea un comportament suspect, polițiștii au efectuat un control al vehicului. De asemenea, aceștia au solicitat șoferului să scoată tot ce are în buzunare.

Individul a devenit agitat, inițial refuzând să se supună controlului, după care a aruncat din buzunarul stânga al pantalonilor  un pliculeț din material plastic, transparent, în care era o  substanță sub formă de cristale, cel mai probabil droguri.

Șoferul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Rădăuți, unde a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând pozitiv pentru ,,metamfetamină”.

La testarea pentru alcool, rezultatul a fost negativ.

Pe numele șoferului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiuni de ,,conducerea unui vehicul sub influnța substanțelor psihoactive”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.