UPDATE: După mai bine de 12 ore de la produdecea accidentului, șoferul fugit de la fața locului a fost prins de polițiști. El se ascundea în casa surorii sale din Vatra Moldoviței. Suspectul, pe nume Pelinari Marius Adrian, a fost ridicat de polițiști, dus la spital pentru prelevare de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, după care a fost dus la audieri. Bărbatul nu este rănit. Cel mai probabil, el va fi reținut pentru 24 de ore în arestul IPJ Suceava.

Șoferul care a produs accidentul mortal de circulație de la Câmpulung Moldovenesc este în continuare căutat de polițiști. Acesta nu a fost găsit deși a fost identidicat. Este vorba despre un tânăr de 31 de ani, din Vatra Moldoviței, care nu deține permis de conducere. El a fugit de la fața locului însă polițiștii i-au găsit telefonul mobil. Bărbatul este căutat și prin spitalele din județ, având în vedere că a provocat un grav accident și că s-ar putea să fie rănit. Doi tineri au murit iar alte trei persoane au fost rănite după ce au intrat în coliziune frontală două autoturisme, respectiv un autoturism marca BMW și un autoturism marca WV Passat. Conducătorul autoturismului BMW a abandonat vehiculul la fața locului și a fugit. Din primelor cercetări efectuate de polițiști, s-a stabilit că bărbatul de 31 de ani, în timp ce conducea autoturismul marca BMW 320 cu nr de înmatriculare BC -09- UZK, avându-l ca pasager al locului din dreapta față pe Huțuleac George, în vârstă de 24 ani, din comuna Frumosu, pe D.N. 17 din afara localității Câmpulung Moldovenesc, la un moment dat s-a angajat în efectuarea unei manevre de depășire neregulamentară, în zona de acțiune a indicatorului cu semnificația ,,Depășirea interzisă” și a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca VW Passat care circula din direcția opusă, fiind condus de Rusu Alexandru Gabriel, de 20 ani, din comuna Ostra.
După impact, autoturismul VW Passat a fost proiectat în rigola din stânga a direcției de mers menționate, ambele autoturisme fiind avariate în proporție de 80 %.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a numiților Rusu Alexandru Gabriel, diagnosticat cu:,,fractură mână dreaptă, TCC, traumatism toraco-lombar, politraumatism-accident rutier”, și a lui Pomohaci Andrei Ionuț, de 14 ani, din comuna Ostra, pasager în vehiculul care circula regulamentar, diagnosticat cu :,, fracturi membre superioare”, care au fost transportați la Spitalul Județean de Urgențe Suceava.
Tot în urma accidentului a rezultat decesul numiților Huțuleac George, și a lui Rusu Gabriel Claudiu, în vârstă de 17 ani din comuna Ostra, pasager în VW Passat, care au fost declarați decedați la fața locului după zeci de minute de manevre de resuscitare. Conducătorul auto Rusu Alexandru Gabriel nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, datorită leziunilor suferite însă și-a exprimat consimțământul cu privire la recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

Oferta SAVCOM 18-23 Ianuarie OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here