Culmea ghinionului. Șofer prins la volan fără permis după ce mașina i s-a defectat în intersecția din Areni, din municipiul Suceava, și a blocat traficul.

Incidentul s-a petrecut vineri dimineață. Un bărbat de 30 de ani, originar dintr-o comună din Iași dar care lucrează la Suceava, a rămas cu mașina în intersecție din cauza unei defecțiuni tehnice.

Mai întâi la fața locului au ajuns polițiștii de la Biroul de Ordine Publică dar șoferul spunea că nu poate muta autoturismul, deși agenții s-au oferit să îl ajute.

Așa se face că până la urmă au ajuns acolo mai multe echipaje de la Poliția Rutieră, chemate de colegii lor.

Ghinionul individului care bloca intersecția a fost că unul dintre polițiștii rutieri și-a dat seama că are de-a face cu un client mai vechi, care nici măcar nu deține permis de conducere.

Atunci șoferul a fost luat la întrebări și a fost pus să își mute imediat mașina și să meargă la Poliția Municipiului.

Bărbatul s-a conformat în cele din urmă, dar după discuții că ar avea lucruri de valoare în interior și nu poate închide portierele.

Incidentul a dat peste cap traficul în intersecția respectivă și s-au format cozi de mașini, spre disperarea celorlalți participanți la trafic.

Individul, care în trecut a fost cercetat pentru furturi, s-a ales cu dosar penal și de această dată pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.