Șofer imobilizat cu spray-ul lacrimogen după ce s-a închis în mașină și a amenințat polițiștii. Este vorba despre un tânăr de 26 de ani, din Șcheia, patron al unei săli de fitness.

Tânărul a fost observat de polițiști pe strada Mihai Eminescu și oprit pentru control. După un adevărat circ acesta a fost imobilizat cu spray-ul lacrimogen și încătușat.

Șoferul de 26 ani a prezentat pentru control cartea de identitate și certificatul de înmatriculare al autoturismului de lux la volanul căreia se afla. Luat la întrebări, acesta a declarat că nu-l are asupra sa întrucât i-a fost reținut de lucrătorii din cadrul IPJ Bistrița în urmă cu mai mult timp, în urma unei abateri la regimul rutier. Cu ocazia verificării în Bazele de Date ale Poliției Române s-a constatat faptul că cel în cauză figura la starea permisului – Cu restricţii – Suspendat.

Sofetului i s-a comunicat aspectele constatate și că va fi nevoie să îi însoțească la sediul Poliției Municipiului Suceava pentru întocmirea documentelor legale. În acel moment tânărul a blocat portierele mașinii, a ridicat geamul portierei devenind recalcitrant, agitat și a adresat cuvinte jignitoare organelor de poliție: El a a spus că nu va coborî din autoturism sub nici o formă.
Individul a fost somat în repetate rânduri că împotriva sa se va folosi forța fizică și utilizarea materialelor din dotare în cazul în care nu se va conforma indicațiilor primite, iar întrucât acesta a continuat să se manifeste agresiv la fața locului s-a solicitat sprijinul a încă două patrule.

Autoturismul în cauză a fost blocat folosindu-se autospecialele din dotare, întrucât conducătorul auto avea intenții de a demara de la fața locului. În final șoferuș a fost imobizat cu spray-ul lacrimogen.
Imediat conducătorul auto a deschis portiera dreapta moment în care a fost imobilizat, culcat la pământ, încătușat și introdus în autospeciala de poliție. Având în vedere atitudinea conducătorului auto la fața locului s-a solicitat și un echipaj din cadrul Biroului Rutier, iar conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Șoferul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Suceava.
S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „conducere cu permisul suspendat”.

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here