Șofer împușcat mortal în timpul unei urmăriri ca în filme. S-a întâmplat joi după amiază, la Copălău, în județul Botoșani.

Șofer împușcat mortal după ce a fost urmărit de polițiști din trei județe: Iași, Suceava și Botoșani. Bărbatul de 34  de ani, originar din județul Iași, a spart un blocaj în trafic al polițiștilor, avariind o autospecială.

Totul a pornit de la un apel la 112, în care se reclama faptul că într-o intersecție din localitatea ieșeană Popricani se afla oprit un vehicul al căruit șofer era inconștient la volan.

Urmărirea a început deci în judeţul Iaşi, șoferul apăsând pedala de accelerație după ce a văzut polițiștii apropiiindu-se.  Agenții nu l-au putut opri.

Bărbatul a ajuns în județul Suceava iar apoi în județul Botoșani – unde s-au organizat filtre și blocaje.

În zona satului Cotu, comuna Copălău, fugarul, care se pare că era băut, a lovit o mașină de poliție. Pentru a-l opri, polițiștii l-au somat pe fugar în mai multe rânduri.

La Copălău însă oamenii legii au scos pistolul și au tras 17 focuri de armă, adică au descărcat un încărcător întreg. Șoferul rănit a pierdut controlul volanului și  a zburat într-un șanț.

La fața locului au ajuns și cadre de la SMURD, însă după ce s-au efectuat în zadar manevre de resuscitare zeci de minute, bărbatul a fost declarat decedat.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz și vor să stabilească de ce anume a fugit de ei individul și dacă acesta era băut sau drogat.

 

 

Oferta SAVCOM 20-27 Septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here