sursa foto:editia.ro

Șofer blocat de poliție și încătușat în stradă, la Rădăuți. Este vorba despre un tânăr de 20 de ani, fără permis de conducere.

Marți după amiază, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică, au efectuat semnal de oprire unui autoturism marca BMW, pe strada Bogdan Vodă din municipiul Rădăuți.

Șoferul și-a continuat deplasarea spre strada Petru Rareș. În dreptul unui salon de înfrumusețare, autoturismul marca BMW a fost blocat în trafic din partea din spate de autospeciala de poliție.

Întrucât conducătorul auto s-a sustras somațiilor organelor de poliție, acesta a fost încătușat în stradă. Bărbatul a fost identificat în persoana uni tânăr de 20 de ani, din localitatea Bădeuți.

În continuare, tânărul a fost transportat la sediul Poliției municipiului Rădăuți în vederea luării măsurilor legale.

În urma verificării efectuate în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicul.

Cu ocazia verificării autoturismului, a reieșit faptul ca nu este asigurat cu poliță RCA. S-a procedat la reținerea plăcuțelor de înmatriculare, respectiv certificatului de înmatriculare.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” respectiv „încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere”.

Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here