Sofer încătușat în stradă după ce, la beție, a avariat un vehicul parcat. Incidentul s-a petrecut marți seară, în jurul orei 22.29, la Baia.

Șofer încătușat în stradă din cauză că s-a manifestat agresiv față de polițiști. Un localnic din satul Bogata a sunat la 112 și a reclamat că un șofer băut a intrat cu mașina într-un vehicul parcat.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, pe strada Vasile Stroescu, și au identificat autoturismul marca Volvo care prezenta avarii şi pe proprietarul acestuia, care a relatat verbal faptul că se afla în locuinţă, moment în care de afară a auzit o bufnitură.

Bărbatul a ieşit afară pentru a vedea ce se întâmplă, ocazie cu care a observat un autoturism marca Ford, condus de o persoană de sex masculin, care intrase în coliziune cu autoturismul său parcat. După impact şoferul în cauză a plecat de la faţa locului cu autoturismul.

La scurt timp a fost identificat şoferul autoturismului marca Ford, în persoana unui localnic de 30 de ani.

Tânărul emana halenă alcoolică şi la un moment dat a devenit agitat psiho-motor. A fost nevoie de încătuşarea acestuia în stradă.

Șoferul băut a fost transportat la Spitalul Municipal Fălticeni în vederea prelevării a două mostre biologice de sânge pentru determinarea alcoolemiei.

El s-a ales cu dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice”.

Oferta SAVCOM 25 - 31 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here