Șofer salvat de la moarte de polițiști, după ce a suferit un infarct miocardic la volan și a provocat accident rutier. S-a întâmplat la ieșire din municipul Fălticeni. Șoferul a reușit să tragă mașina pe dreapta însă nu a mai apucat să tragă frâna de mână.

Joi seară, la ora 18.00, Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizat prin SNUAU 112, despre faptul că pe E85, la ieșirea din Fălticeni, a avut loc un eveniment rutier. Este vorba despre un șofer care a provocat accident rutier pe fondul unui infarct miocardic și care a fost salvat de la moarte chiar de polițiștii chemați la fața locului.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au demarat cercetări. A reieșit că șoferul, pe nume Păiuș Ovidiu, de 32 ani, din oraș Siret, în timp ce conducea auto marca Citroen, pe Bulevardul 2 Grăniceri din Fălticeni, în fața unui non-stop, din cauza unor probleme medicale a oprit pe trotuarul din partea dreaptă a străzii.

Șoferul nu a mai apucat însă să tragă frâna de mână, fapt pentru care autoturismul s-a deplasat cu spatele și a acroșat un alt vehicul, condus regulamentar de către un fălticenean de 37 ani.

După impact mașina tânărului din Siret a părăsit partea carosabilă și s-a oprit într-o depresiune de aproximativ 10 metri adâncime.

A rezultat autoaccidentarea conducătorului auto Păiuș Ovidiu, care a fost găsit de poliiști fără semne vitale. Până la sosirea ambulanței, polițiștii rutieri deplasați la fața locului au efectuat manevre de resuscitare și masaj cardiac, precum și procedee de stimulare cardiacă și respiratorie. Bărbatul a fost resuscitat cu succes până la venirea cadrelor medicale și a fost salvat de la moarte sigură.

Polițiștii au făcut tot ce le-a stat în puțință, mai ales că era vorba despre un tânăr. Cei doi polițiști care l=au salvat pe tânăr sunt: agentul șef Daniel Prisacaru și agent șef Petrică Moisii.

Cei au au mai salvat încă șase vieți până acum, fiind un exemplu pentru colegii lor.

Ulterior, rănitul a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal Fălticeni, fiind transferat la Spitalul Județean Suceava – unde se află internat în prezent.

Păiuș Ovidiu nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest și nici nu i-au fost recolatate probe de sânge datorită stării grave de sănătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.