O șoferiță beată criță a lovit două mașini parcate și a rupt o țeavă de gaz, în municipiul Suceava. Incidentul s-a petrecut duminică seară, pe strada Eroilor, din cartierul Burdujeni.

Polițiștii au fost anunțați că s-a produs un accident rutier în urma căruia a rezultat avarierea uşoară a două autovehicule și a unei țevi de gaz, iar conducătorul autoturismului s-ar afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Având în vedere cele sesizate, echipajul rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava – Biroul Rutier, s-a deplasat la faţa locului, unde au găsit o șoferiță beată criță.

Ei au stabilit că femeia de 37 de ani a condus autoturismul marca Skoda pe strada Eroilor din municipiu Suceava, având direcţia de deplasare spre strada Cuza Vodă, iar în dreptul imobilului cu nr. 21, a acroșat două autoturisme care erau staționate pe partea dreaptă, după care, cu partea din dreapta față a autoturismului a lovit o țeavă de gaz, moment în care s-a vehiculul femeii s-a oprit.

În urma accidentului rutier nu au rezultat victime omeneşti ci doar avarierea celor două autovehicule și a unei țevi de gaz.

La fața locului a intervenit și un echipaj din cadrul pompierilor, precum și o echipă de la Delgaz Grid.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,11 mg/l alcool pur în aerul. Ea a fost transportată la Spitalul Județean Suceava, unde, în prezența cadrelor medicale, a refuzat prelevarea de mostre biologice de sânge.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here