Bărbat săltat de polițiști după ce, la beție, și-a amenințat membrii familiei că îi aruncă în aer cu o butelie. Incidentul s-a petrecut duminică după amiază, la Vadu Moldovei.

Polițiștii au fost sesizaţi prin SNUAU 112, de către un bărbat din localitate cu privire la faptul că tatăl lui, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, ameninţă membrii familiei că îi aruncă în aer cu o butelie de gaz.

Polițiștii s-au depladsat la fața locului și au demarat cercetări. A fost identificat bărbatul în stare de ebrietate, în curtea locuinţei sale, având un comportament paşnic.

Fiul le-a declarat agenților că că tatăl său a pregătit în anexa din spatele locuinţei un ştreang pentru a se sinucide, iar în bucătăria locuinţei a deschis robinetul buteliei de gaz, ameninţând că va arunca locuinţa în aer.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care l-au transportat pe bărbatul în stare de ebrietate la Spitalul Municipal Fălticeni, după care acesta a fost transportat la Secţia de Psihiatrie Burdujeni.

Oferta SAVCOM 11-17 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here