O șoferiță din Iași a fost prinsă de polițiști beată criță la volan, pe DN 2E, la Rădășeni. Culmea, în mașină erau și cei doi copii ai femeii, de 2 respectiv 3 ani. Luni seară, în jurul orei 18.23, polițiști din Mălini au fost sesizați prin numărul de urgență 112 de către un bărbat despre faptul că un autoturism cu numere de Iași este condus de o persoană băută. Vehiculul mergea în zig zag.
În baza sesizării, agenții s-a deplasat pe DN2E, în satul Rădășeni, comuna Rădășeni, unde a fost identificat autoturismul marca Volkswagen, din care a coborât o femeie de 26 ani, din comuna Sirețel, județul Iași. Având în vedere faptul că aceasta mirosea puternic a alcool și de abia se putea ține pe picioare, a fost testată cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferița a fost condusă la Spitalul Municipal Fălticeni în vederea prelevării probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge. În autoturismul acesteia se mai aflau doi copii minori în vârstă de 2 ani, respectiv 3 ani, copiii conducătoarei auto. Micuții au fost prezentați la Secția de Pediatrie Fălticeni, unde au rămas până în jurul orei 01.25, când au fost preluați de către bunicul lor.
Despre acest caz au fost sesizați și lucrători din cadrul Direcției pentru Protecția Copilului Suceava, care vor derula o anchetă socială.
Urmează a se lua legătura cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni pentru a se dispune procedural. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here