Șoferiță de 62 de ani beată criță, cu mașina în șanț. S-a întâmplat duminică după amiază, la Fundu Moldovei.

La ora 17:24, polițiștii de la Pojorâta au fost sesizați prin 112 de către un participant la trafic în legătură cu o șoferiță beață criță ajunsă cu mașina în șanț.

Apelantul a relatat că pe drumul comunal Pârâul Cailor din satul Fundu Moldovei, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătoarea autoturismului se află sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii ajunși la fața locului au identificat în partea dreaptă a sensului de mers din D.J. 175, într-un șanț, un autoturism marca Peugeot, iar la volan o persoană de sex femeiesc.

Conducătoarea auto a fost identificată în persoana unei femei de 62 ani din comuna Fundu Moldovei și, întrucât emana halenă alcoolică, i s-a solicitat să efectueze o testare cu aparatul etilotest.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferița a fost condusă la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, unde i s-au recoltat două mostre biologice de sânge pentru stabilirea îmbibației alcoolice în sânge.

În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Oferta SAVCOM 11-17 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here