Șoseaua de centură a municipiului Rădăuți va fi gata în luna decembrie. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur. Acesta a verificat miercuri stadiul lucrărilor.

Gheorghe Flutur a apreciat că lucrările la șoseaua de centură a municipiului Rădăuți sunt finalizate în procent de 91% și că va putea fi dată în circulație în prima parte a lunii decembrie 2020. Șoseaua de centură a municipiului Rădăuţi are o lungime de 16,7 kilometri, iar valoarea investiţiei este de peste 21 de milioane de euro.

„Ce este important este că se lucrează la sensurile giratorii. Aici suntem undeva pe breteaua care face legătura cu drumul spre Gălănești – Putna. Sunt șapte sensuri giratorii. Înțeleg să se lucrează și sunt în fază foarte avansată în momemtul acesta. De asmenea, sunt peste 14 kilometri pe care s-a turnat covor asfaltic. Eu cred că având foarte multe utilaje concentrate aici se poate finaliza până la sfârşitul anului această centură foarte foarte necesară pentru municipiul Rădăuți. de asemenea astăzi am participat la depunerea jurământului noului primar al municipiului Rădăuți și de acolo am venit direct pe șoseaua de centură. L-am rugat pe domnul primar să facă o analiză privind semnalizările de trafic a tuturor străzilor care se întâlnesc cu centura ocolitoare aici în municipiul Rădăuți. Pentru că cei care construiesc centura văd că au început și marcajele, premarcările, dar foarte important este ca municipiul Rădăuți să aibă marcaje, străzile locale de aici și legătira dintre ele și centură, pentru fluidizarea traficului. Pentru că până la urmă ce așteaptă rădăuțeanul? Scoaterea de urgență a traficului greu, să lăsăm centrul Rădăuțiului să respire. Acest lucru se va realiza în perioada următoare, dar va trebui o implicare foarte mare și a autorităților locale și în primul rând de aici de la Rădăuți, dar și a localităților satelit ale Rădăuțiului”, a explicat Gheorghe Flutur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.