Primăria Suceava pregătește spații pentru vaccinarea anti-COVID a populației. Anunțul a fost făcut de primarul Ion LUngu în cadrul conferinței de presă de miercuri.

La Suceava se pregătesc spații pentru vaccinarea anti-COVID a populației, a declarat miercuri primarul Ion LUngu. Acesta a precizat că în municipiul Suceava cazurile de COVID se mențin pe un platou și că rata infectării cu noul coronavirus este la acest moment de 2,54 de cazuri la mia de locuitori.

Ion Lungu a menționat care sunt spațiile în care se va face vaccinarea sucevenilor. Unul din centre va funcționa la sala de sport a Școlii „Ion Creangă” – pentru cetățenii din cartierul Obcini.

La sala de sport a Școlii „Miron Costin” va funcționa centrul destinat celor din cartierul Burdujeni, iar pentru cetățenii din cartierul George Enescu – la sala de sport a Liceului cu Program Sportiv.

Localnicii din cartierul Ițcani vor putea fi vaccinați la sala de sport a Școlii nr. 7 din cartier.

Un centru de vaccinare este propus la Teatrul „Matei Vișniec” – pentru locuitorii din zona centrală a municipiului Suceava.

Un alt centru de vaccinare, pentru cetățenii din Burdujeni-sat, va funcționa la sediul Primăriei din Burdujeni, în locația pentru stația de salvare.

„Noi am trimis aceste propuneri la DSP. În măsura în care va fi nevoie de date suplimentare le vom transmite. Ne dăm tot interesul ca atunci când vine acest vaccin anti-Covid să ne putem organiza de așa manieră încât să se poată desfășura activitatea în condiții de normalitate”, a explicat Ion Lungu.

Oferta SAVCOM 22-17 Februarie OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here