veste bună pentru suceveni! Începând de astăzi, Spitalul Judeţean Suceava a început să funcționeze cu sectoare non-COVID, primul pacient fiind internat pentru tratament în Secția de Chirurgie Generală. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, care a precizat că tot astăzi a ajuns la unitatea spitalicească și stația de osmoză inversă care va fi montată pentru dializă.

„În prezent numărul pacienților infectați cu SARS-CoV-2 internați la SJU Suceava a scăzut foarte mult. Sunt 168 pacienți”, a declarat Flutur.

Astfel, începând de astăzi, până la deschiderea modului de Terapie Intensivă de lângă Secția Infecțioase de la Spitalul Vechi, la Spitalul Nou vor fi tratați pacienți COVID cei de pe Terapie Intensivă și de la Dializă.

Președintel Consiliului Județean a completat că la centrele DGASPC nu mai există nicio persoană pozitivă COVID. Cele șapte care au ieșit pozitive la ultimele teste fiind internate în Spitalul Judeţean, se simt bine, iar în această săptămână urmează testarea acestora -sperăm că testele se vor negativa și, ca urmare, se vor putea externa.De asemenea, mâine se face o nouă testare a personalului din toate centrele DGASPC.

Oferta SAVCOM 18-23 Ianuarie OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here