Municipalitatea construiește o stradă nouă în zona Școlii Generale nr.4 Suceava, astfel încât accessul elevilor dar și al părinților să fie mai ușor. Anunțul a fost făcut de viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi.
,,Pe strada Zorilor, în apropierea Școlii Gimnaziale Nr.4, zilnic, 48 de cadre didactice, dar și părinții a 727 de elevi întâmpină dificultăți în urma blocajelor create din cauza numărului mare de mașini care trec prin zona respectivă în fiecare dimineață.
Ca soluție a acestei probleme, construim o nouă stradă de la zero. Este vorba de o străpungere din fața școlii, între blocurile E25 și E26, prin care legăm strada din fața instituției cu strada principală,, e declarat Harșovschi. Acesta a precizat că lungimea proiectată a străzii este de 60 metri. Strada este prevăzută cu: parte carosabilă de 3,5 m., cu o bandă de circulație; trotuar pe o parte a străzii cu o lățime de 1,5 m. și spațiu verde realizat din umpluturi de pământ vegetal – însămânțat cu iarbă. Mai mult decât atât, toată zona va fi reabilitată și vor fi create noi locuri de parcare.


Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here