medicină legală

Un bărbat în vârstă de 54 de ani, din comuna Straja, și-a pierdut viața după ce a fost strivit de TAF-ul pe care îl repara.

Miercuri după amiază, victima, mecanic la o firmă de exploatare forestieră, împreună cu un coleg au început să efectueze lucrări de reparație la un TAF.

Bărbatul de 54 de ani, după ce a reparat sistemul de frânare al utilajului, a vrut să verifice dacă acesta este în regulă. În urma mai multor mișcări efectuate de la comanda TAF-ului, sistemul de susținere și-a modificat poziția, utilajul coborând și prinzându-l dedesubt pe mecanic, acesta suferind leziuni grave.

Colegul de muncă al bărbatului a sunat imediat la 112 și la fața locului a ajuns un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului Vicovu de Sus. Ulterior, la locul incidentului a ajuns și un echipaj SAJ. Cadrele medicale, i-au efectuat victimei manevre de resuscitare însă fără niciun rezultat, fiind declarat decesul.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Cercetările sunt continuate în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „ucidere din culpă”, „neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”.

Oferta SAVCOM 18-23 Ianuarie OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here