Sucevean condamnat la închisoare, prins în timp ce voia să iasă din țară, prin Vama Petea. Bărbatul fusese condamnat pentru ingfracțiuni la regimul rutier și se sustrăgea de la executarea pedepsei.

Acesta a fost identificat luni, în jurul orei 22.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, unde s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră pe sensul de ieșire din România. Este vorba despre un tânăr de 28 de ani, din județul Suceava.

În urma controlului documentelor, oamenii legii au descoperit faptul că nu i se poate permite continuarea călătoriei, deoarece pe numele acestuia a fost emis de Judecătoria Suceava, în data de 04 iulie a.c., un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Tânărul are de executat o pedeapsă privativă de libertate pentru o perioadă de trei ani, șapte luni și 10 zile pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației.

Suceveanul a fost predat polițiștilor de frontieră din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale care se impun.

El va fi adus sub escortă în județ pentru ca ulterior să fie încarcerat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.