medicină legală

Sucevean găsit mort în casă de un prieten, după ce a zăcut zile întregi fără suflare.  Descoperirea macabră a fost făcută marți dimineață.

Un bărbat de 66 de ani, din Suceava, a fost găsit mort în casă, după ce zile întregi a zăcut fără ca nimeni să nu știe de el. Acesta locuia singur.

Un prieten de-al bărbatului a verificat locuința situată pe strada Ana Ipătescu și asta pentru că bărbatul avea telefonul închis.

În momentul în care a ajuns la locuința defunctului, prietenul a constatat că ușa de acces nu este asigurată și proprietarul se afla pe pat inconștient.

Vizitatorul a sesizat Serviciul de Ambulanță Suceava.

Medicii sosiți la fața locului au constatat decesul. Ei spun că este posibil ca decesul să fi survenit în urmă cu mai multe zile, motiv pentru care au sesizat Poliția Municipiului Suceava.

Cu ocazia cercetării efectuate de polițiști la fața locului, s-a identificat portofelul persoanei decedate – care conținea documente și o sumă de bani.

De asemenea, în locuință s-a identificat un telefon descărcat. Nu s-au identificat urme de răvășire.

Cadavrul a  fost transportat la Morga Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor morții.

Defunctul locuia singur, obișnuia să consume alcool și suferea de mai multe afecțiuni medicale. Nu s-a reușit contactarea unei rude apropiate, motiv pentru care locuința persoanei decedate a fost sigilată.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

 

Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here