foto arhivă

Sucevean prins beat la volan după ce a oprit mașina în drum. Incidentul s-a petrecut în a doua zi de Crăciun, după amiaza, în jurul orei 17.

Un echipaj de poliție rutieră din cadrul Poliției Municipiului Suceava a fost sesizat despre faptul că pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din Suceava, un autoturism staționa pe partea carosabilă.

La fața locului a fost găsit autoturismul marca Mercedes, ce era staționat în zona stației peco OMV, pe banda a doua de circulație având în vedere sensul de mers bld. 1 Mai – Primagra. La volan se afla o persoană de sex masculin, fiind singură în autoturism.

Întrucât conducătorul auto identificat ca fiind un sucevean 46 ani, se afla într-o vădită stare de ebrietate, în prezența martorului ocular a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În continuare conducătorului auto i s-a comunicat faptul că urmează a fi condus la unitatea medicală pentru a-i fi prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, însă acesta, în prezența martorului a refuzat, declarând că nu dorește prelevarea de mostre biologice de sânge.

În cazul acestui sucevean prins beat la volan s-a deschis dosar de cercetare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, ulterior urmând ca încadrarea juridică a faptei să fie schimbată în infracțiunea de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

Oferta SAVCOM 7-13 Iunie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here