Principalul suspect în cazul uciderii asistentei sucevene, Muhamed Iman Mustafa, a fost prins de polițiștii suceveni. Este vorba despre iubitul femeii.

Acesta a fost ridicat luni dimineață de polițiștii IPJ Suceava de la domiciliul mamei sale, din localitatea Udești. Muhamed Iman Mustafa a fost predat polițiștilor clujeni, care îl vor audia. El este principalul suspect în cazul uciderii asistentei sucevene. De altfel, polițiștii au făcut filtre în trafic, în tot județul luni dimineață pentru a pune mâna pe suspect. Acesta a fugit după ce și-a ucis iubita.

Muhamed Iman Mustafa, un tânăr de 28 de ani, cu mamă suceveancă și tată arab.

Asistenta ucisă la Cluj lucra într-o clinică particulară și luni trebuia să se prezinte la serviciu. Femeia de 30 de ani a fost înjunghiată mortal, în noaptea de duminică spre luni, în fața unui bloc din Cluj-Napoca.

Anchetatorii cred că autorul crimei este iubitul tinerei și că acesta ar fi ucis-o din gelozie.

Tânăra a ajuns la Cluj de la Suceava cu autocarul în noaptea de duminică spre luni, dar în apropierea blocului a fost așteptată de iubitul ei, care ar fi venit tot din Suceava, cu mașina personală.

Anchetatorii spun că asistenta era amenințată prin mesaje de bărbat de mai mult timp, însă nu a făcut niciodată plângere la poliție.

Principalul suspect în cazul uciderii asistentei sucevene a ajuns deja la Cluj, în fața procurorilor.

Oferta SAVCOM 12-18 Aprilie OFERTA RITMIC

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here