Polițiștii au doi suspecți în cazul atacului asupra lui Bodnar. Este vorba despre doi indivizi din Putna care au legătură cu un transport de material lemnos ilegal sesizat prin 112 de către activistul de mediu.

OFERTA SAVCOM 19-24 Octombrie

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuț Epureanu, polițiștii au doi suspecți în cazul atacului asupra lui Bodnar. Unul dintre cei doi suspecți a fost deja audiat și susține că nu are nici o legătură cu atacul în stil mafiot. El va fi supus testului la detectorul de minciuni. Cel de al doilea suspect va fi audiat marți, el fiind plecat în altă localitate.

Cercetările continuă în acest caz pentru tragerea la răspundere a autorilor. Daniel Bodnar a fost ținta unui atac în stil mafiot, în noaptea de duminică spre luni, când era în vizită la socrii săi,  la Vicovu de Sus. Persoane necunoscute au intrat în curte, au distrus cu pietre mașina activistului de mediu și au spart câteva geamuri de la casa socrilor acestuia. Bodnar a sunat la 112 și la fața locului au ajuns polițiștii.

 

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here