Tânăr ajuns la spital cu arsuri după ce a incendiat resturi vegetale cu benzină. Este vorba despre un localnic din Ipotești, în vârstă de 18 ani.

Acesta a ajuns la Urgențele Spitalului Județean prezenta cu arsuri de gradul doi și trei, ca urmare a unei flăcări deschise,  la nivelul feței și al capului.

Polițiștii au demarat cercetări în acest caz și a rezultat că tânărul se afla la domiciliu împreună cu mama sa atunci când s-a petrecut incidentul.

Cei doi făceau curățenia de primăvară iar la un moment dat tânărul a dat foc la niște ramuri uscate în grădină.

Întrucât focul ardea mocnit, acesta a luat din gospodărie un recipient cu benzină și a aruncat combustibil peste ramurile uscate.

Vaporii de benzină au făcut combustie  din cauza sursei de căldură din foc, provocându-i tânărului leziuni în zona feței.

Acesta a fost transportat la UPU Suceava de către mama sa, cu autoturismul propriu unde a fost diagnosticat preliminar ,,arsură gradul II și III, ca urmare a unei flăcări deschise, facies și pavilion auricular drept”, primind îngrijiri medicale la spital.

În cauză polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”, ce urmează a fi soluționat procedural de către lucrătorii Postului de Poliție Ipotești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.