Un tânăr de 16 ani, din comuna Frătăuții Noi, este cercetat de polițiști după ce a fost prins la volan. De asemenea, acesta a fost amendat pentru că mașina pe care o conducea avea ITP-ul și polița RCA expirată.
Duminică după-amiază, o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a oprit pentru control pe DC Frătăuții Noi autoturismul condus de un localnic de 16 ani.
În urma verificărilor efectuate de oamenii legii în bazele de date, s-a constatat faptul că, tânărul de 16 ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.06 mg/l alcool pur în aerul expirat.
De asemenea s-a constatat faptul că, autoturismul avea I.T.P. expirat din data de 12.01.2015, iar polița RCA era de asemenea expirată, motiv pentru care, conducătorul auto a fost sancționat contravențional.
Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere”.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here