Tânăr de 22 de ani, găsit spânzurat în pădure, după ce familia și polițiștii l-au căutat ore întregi. Este vorba despre un tânăr din Straja.

Acesta a fost găsit spânzurat în pădure după ce familia l-a declarat dispărut de la domiciliu.

Joi, la ora 20.30, Poliţia Oraşului Vicovu de Sus a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat din comuna Straja, cu privire la faptul că fiul său este dispărut de la domiciliu de două zile.

Din declarația verbală a tatălui, a rezultat faptul că tânărul de 22 de ani suferea de o depresie ușoară de circa doi ani de zile și se afla sub tratament medical.

Acesta obișnuia să meargă în drumeții pe raza comunei Straja, în zona denumită popular ”Caraula”, întorcându-se de fiecare dată la domiciliu.

Pe 19.10.2021, în jurul orei 17.30, acesta și-a luat un rucsac și a plecat cu autoturismul VW Golf în aceeași zonă în care obișnuia să meargă, însă nu s-a mai întors în aceeași zi.

Membrii familiei au încercat să ia legătura cu acesta telefonic, însă tânărul nu a răspuns. El nu s-a întors nici în 20.10.2021, iar în seara de 21.10.2021, acesta a fost căutat de membrii familiei împreună cu mai multe persoane din comună pentru a fi identificat.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului împreună cu tatăl persoanei dispărute pentru a efectua verificări în vederea identificării acestuia. În acest timp, bărbatul a fost anunțat de persoanele care îl căutau pe fiul său, că au găsit geaca și căciula pe care o purta în momentul plecării în liziera pădurii în zona denumită popular ”Caraula” de pe raza comunei Straja.

La o distanță de 500 de meri față de aceste articole de îmbrăcăminte a fost identificat tânărul, decedat prin spânzurare.

Locul unde a fost identificat cadavrul se află la o distanță de circa 3 km față de strada principală, într-o zonă greu accesibilă. Echipajul medical sosit la faţa locului a constatat decesul tânărului.

La examinarea externă a cadavrului, nu au fost identificate alte urme de violență vizibile. Asupra tânărului a fost identificată și cheia de contact a autoturismului VW Golf.

Cu ocazia examinării autoturismului marca Volkswagen Golf, autoturism ce era parcat lângă strada principală, respectiv pe DJ 209 G, pe raza comunei Straja, a fost identificat în cotiera autoturismului un înscris în care tânărul își motivează gestul extrem pe fondul depresiei.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzelor decesului.

Oferta SAVCOM 6 - 12 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here