polițiști

Tânăr din Marginea, reţinut după ce a tăiat cauciucurile a 7 autoturisme.

Poliţiştii din Marginea au fost sesizaţi joi dimineaţă că în parcarea din spatele Poștei Române din localitate sunt autoturisme cu anvelopele tăiate.

În baza sesizării, echipajul de poliție s-a deplasat pe raza comunei Marginea și, din primele verificări, a reieșit faptul că un tânăr de 25 ani, din comuna Marginea, a tăiat cu un cuțit anvelopele a 7 autoturisme ce erau parcate în spatele sediului Poștei Române din comuna Marginea.

S-a dispus și confirmat efectuarea în continuare a urmăririi penale față de tânăr cu privire la săvârșirea infracțiunii de „distrugere”.

Fiind audiat în calitate de suspect, acesta a recunoscut săvârșirea faptelor.

S-a constituit o escortă în vederea conducerii tânărului și introducerii lui în Centrul de reținere și arest preventiv din cadrul I.P.J. Suceava, fiind emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Până la expirarea măsurii, suspectul urmează a fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți, pentru luarea unor măsuri preventive.
Şi la mijlocul lunii decembrie individul a tăiat anvelopele a 2 vehicule, la vremea respectivă acesta fiind internat la secția Psihiatrie.

În continuare se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de distrugere.

Oferta SAVCOM 22-17 Februarie OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here