foto din arhivă

Un tânăr fără permis, a dat cu mașina peste o bătrâna iar apoi a plecat de la fața locului. Accidentul rutier s-a petrecut luni seară, la ora 19:26, pe strada 2 Grăniceri din municipiul Fălticeni.

O bătrână de 76 de ani, din localitate a fost lovită de o mașină, pe când traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni. Deși bătrâna a fost rănită, șoferul nu a oprit vehiculul și a plecat de la locul accidentului.

Bătrâna a fost transportată cu ambulanța la Spitalul din Fălticeni, de unde a fost transferată la Spitalul Județean Suceava. Ea prezenta: traumatism cranio-cerebral, contuzie gambă dreaptă, policontuzii accident rutier, rămânând internată. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au demarat cercetări iar în jurul orei 20.35, șoferul s-a prezentat la sediul Poliției Municipiului Fălticeni. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, recoltându-i-se probe de sânge la spital. Șoferul a fost identificat în persoana unui tânăr de 18 ani, din Bogdănești.

În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a stabilit faptul că este vorba despre un tânăr fără permis de conducere pentru nici o categorie sau subcategorie de autovehicule. El s-a ales cu dosar penal.

Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here