Urmărire în trafic, pe străzile din municipiul Suceava, duminică seară. În jurul orei 20.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Suceava, Biroul Rutier și Biroul Ordine Publică, au cooperat pentru oprirea unui autoturism marca VW Passat, despre care existau date și informații cu privire la faptul că persoana care îl conduce nu deține permis de conducere. Astfel, la intersecția Bulevardului George Enescu cu B-dul Academician Vasile Grecu, polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire autoturismului marca VW Passat, însă conducătorul auto a refuzat să se conformeze și a continuat deplasarea către direcția Mărășești.
În zona intersecției Bld. G. Enescu – Aleea Lalelelor, conducătorul autoturismului urmărit a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu stâlpii amplasați la limita dintre trotuar și partea carosabilă. Agenții au reușit să pună mâna pe fugar și acesta a fost identificat în persoana
lui Chindriș Gabriel, de 18 ani, din comuna Bălăceana. În urma verificărilor în bazele de date, a reieșit că acesta nu este posesor de permis de conducere și că a condus autoturismul menționat pe traseul Bălăceana – municipiul Suceava. Față de cel în cauză s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, fiind introdus în CRAP al IPJ Suceava. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here