Un tânăr de 18 ani, din comuna Șerbăuți, s-a ales cu dosar penal după ce a urcat la volan fără permis. El a fost urmărit în trafic de polițiști după ce nu a vrut să oprească la un filtru. Ulterior, polițiștii au descoperit că tânărul avea motive să fugă de ei – se urcase la volan fără permis. 

OFERTA SAVCOM 28 Sept-03 Oct  

O patrulă de poliție rutieră din cadrul Poliției municipiului Suceava, duminică, în timp ce acționa în cadrul unei acțiuni organizate cu privire la respectarea regimului legal de viteză de către conducătorii auto, pe DJ 209D, în localitatea Călinești Enache, a efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism care circula din direcția Măriței – Șerbăuți și care a fost înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 95 km/h. în localitate.

Conducătorul auto a refuzat să oprească, după care a mărit viteza și plecat de la fața locului, abandonând autoturismul după aproximativ 500 de metri.

În urma măsurilor operative desfășurate în zonă a fost identificat conducătorul auto, un tânăr de 18 ani, din comuna Șerbăuți.

Întrucât șoferul nu a putut prezenta permisul de conducere auto, s-a procedat la verificarea sa în baza de date națională a poliției privind evidența permiselor de conducere auto, ocazie cu care s-a stabilit că acesta s-a urcat la volan fără permis.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

De asemenea, pentru încălcarea regimului legal de viteză acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2900 lei.

OFERTA RITMIC COM ILIȘEȘTI
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here