Un tânăr a ieșit din carantină pentru a se spovedi la duhovnic. Este vorba despre un tânăr de 22 de ani, din Vama, care în loc să stea în carantină la domiciliu a plecat la mănăstire.

Polițiștii de la Vama, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza de competență și având de verificat persoanele de pe raza comunelor Vama, Frumosu, Vatra Moldoviței și Moldovița, în ceea ce privește respectarea izolării/carantinării la domiciliu conform legii, s-au deplasat pe raza comunei Vama, sat Vama.

La una din locuințe nu a putu fi găsit un tânăr de 22 ani, persoană ce trebuia să se afle la domiciliu, ca urmare a izolării impuse pe numele său, începând cu data de 18.04.2021 și până la data de 01.05.2021.

Având în vedere cele constatate, s-a luat legătura telefonic cu acesta, ocazie cu care tânărul a precizat faptul că se află pe raza Municipiului Piatra Neamţ la o mănăstire şi este plecat din seara de 23.04.2021.

El a precizat faptul că a luat această decizie de a nu respecta măsura izolării la domiciliu, întrucât a fost să se spovedească la preotul său duhovnic.

Polițiștii l-au sancționat pe tânăr cu amendă în valoare de 5000 de lei.

Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here