polițiști, sursă foto România Liberă

Tânăr prins la băut în zona Pieței George Enescu din municipiul Suceava deși trebuia să stea în carantină până de Crăciun.

Miercuri, la ora 21:45, o patrulă mixtă polițist jandarm din cadrul Poliției Municipiului Suceava – Biroul Ordine Publică, în timp ce efectua serviciul de patrulare și menținere a ordinii și liniștii publice în cartierul George Enescu – zona Piața George Enescu, au procedat la legitimarea a două persoane de sex masculin care se aflau în fața blocului E22 de pe strada Aleea Saturn și care erau sub influența alcoolului.

Este vorba despre doi tineri, iar unul dintre ei, de 24 de ani, consuma alcool în locuri publice.

Una dintre persoanele legitimate, pe nume Zaharia Ilie-Dan, figura cu ALERTĂ CORONAVIRUS în datele POliției, fiind în carantină pentru perioada 12.12.-25.12.2021, cu loc declarat de carantinare în sat Lisaura, comuna Ipotești, acesta fiind venit din Olanda.

Având în vedere cele constatate, s-a procedat la sancţionarea contravenţională a sus numitului conform cu amendă în valoare de 1.000 lei, cel în cauză semnând procesul verbal.

De asemenea, celălalt tânăr fost sancționat cu 100 lei pentru consum de băuturi alcoolice.

În continuare, Zaharia Ilie-Dan a provocat scandal la fața locului. Cel în cauză a fost sancționat cu amendă în valoare de 1000 lei pentru faptele comise.

După ce cei doi au plecat de la Poliția Municipiului Suceava au apelat abuziv SNUAU 112 pe rând, sesizând că sunt nemulțumiți de măsurile dispuse.

Așa se face că indivizii au fost sancționați pentru a apelare abuzivă a 112 cu amenzi în valoare de 2000 lei. Valoare totală a amenzilor aplicate a fost de 4100 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.