Tânăr mort într-un grav accident rutier, la Milișăuți. Mașina lui a lovit tot ce i-a ieșit în cale după care s-a răsturnat într-un șanț.

Tânăr mort după ce din cauza vitezei a pierdut controlul volanuliui într-o curbă. Șoferul de 25 de ani nu a avut nici o șansă. Mașina lui a lovit un gard, a ricoșat apoi într-un copac, după care s-a răsturnat într-un șanț adânc.

Accidentul a fost observat destul de târziu și din cauza vegetației bogate. La sosirea cadrelor SMURD la fața locului tânărul era deja decedat, prezentând leziuni grave, incompatibile cu viața

Șoferul, pe nume HANCER FLORIN, de 25 de ani, din localitatea Grănicești, conducea autoturismul marca Opel Meriva, pe DN 2 H, pe raza orașului Milișăuți având direcția de deplasare dinspre municipiul Rădăuți către municipiul Suceava atunci când s-a petrecut tragedia.

Când a ajuns într-o curbă la stânga, el a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă în partea stângă având în vedere direcția sa de deplasare, a acroșat o plasă de gard de la un imobil, fiind proiectat spre înainte într-un pom și ulterior s-a oprit în șanțul din beton.

Autoturismul a fost identificat răsturnat pe partea dreaptă. Vinovat de producerea accidentului se face conducătorul auto Hancer Florin, care nu a adaptat viteza de deplasare în curbă, spun polițiștii după efectuarea de cercetări.


Oferta SAVCOM 18 - 23 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here