tânăr Horodnic de Sus reținut

Individul în vârstă de 19 ani, din comuna Horodnic de Sus, care și-a bătut cu biciul concubina minoră a fost arestat preventiv.


Polițiștii suceveni continuă cercetările în acest caz împreună cu procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți. Aceștia vor ca cei care au asistat la agresiune și nu au intervenit, dar și mama minorei să fie trași la răspundere. Totodată, minoră abuzată ar putea fi luată din familie și plasată într-un centru de primire în regim de urgență.

Pe rețelele de socializare au apărut vineri seară imagini cu o minoră care este lovită cu biciul și cu pumnii de un tânăr. Mai mult, victima a fost obligată de același individ să bage mâna în cărbuni aprinși.

Polițiștii din cadrul SPR 3 Marginea s-au autosesizat după ce au văzut imaginile și au stabilit că
adolescenta în vârstă de 15 ani, se află într-o relație de concubinaj cu tânărul de 19 ani, începând cu primăvara anului 2019, moment din care aceștia au început să locuiască și să conviețuiască împreună, la locuința celui din urmă, din comuna Horodnic de Sus.

În perioada septembrie – octombrie 2019, perioadă în care adolescenta avea vârsta de 14 ani, aceasta a întreținut în mod consimțit, raporturi sexuale normale repetate, cu concubinul său, în urma cărora a rămas însărcinată, în prezent având o sarcină în evoluție de 22 de săptămâni.

În data de 15 ianuarie 2020, în timp ce minora se afla în curtea locuinței concubinului său, aceasta a fost lovită de către tânărul de 19 ani, în mod repetat, cu biciul și pumnii. În aceleași împrejurări fata a fost obligată să-și apropie mâna dreaptă de niște cărbuni încinși.

Polițiștii au identificat-o pe minoră și au condus-o la audieri. Adolescenta, în prezența mamei și a avocatului din oficiu a refuzat să depună plângere împotriva agresorului. Mai mult aceasta a declarat că filmarea a fost făcută în joacă și nu a fost bătută.

În baza probatoriului administrat de polițiști, prin ordonanțele din data de 15 ianuarie, s-a dispus și confirmat efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspect, pentru săvârșirea infracțiunilor de „actul sexual cu un minor” și „violență în familie”.

Prin ordonanța organului de cercetare penală al poliției judiciare din cadrul SPR 3 Marginea, cu încunoștiințarea procurorului de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, s-a dispus reținerea suspectului, pentru o perioadă de 24 de ore. Acesta a fost introdus în arestul IPJ Suceava.

Agresorul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, luându-se măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Oferta SAVCOM 20-27 Septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here