Tânărul motociclist, rănit grav în urma accidentului de la Bosanci, are nevoie de sânge.

Fabian Irimie în vârstă de 20 de ani a suferit în urma accidentului traumatisme multiple și va fi supus mai multor intervenții chirurgicale. Acesta are nevoie urgent de transfuzii de sânge grupa A2 pozitiv. Tocami de aceea a fost lansat un apel umanitar pe rețelele de socializare.

„Câteodată este de vină oboseala, câteodată viteza, neatenția sau imprudența, însă toate acestea pot duce la accidente al căror final nu este niciodată unul fericit.Din păcate, Fabian Irimie, un tânăr de 20 ani, student la arhitectura a avut un accident cu motocicleta pe care o conducea, după ce a intrat în coliziune cu un autoturism, luni 7 septembrie, la Bosanci, în județul Suceava.Cauzele accidentului se cercetează, însa ca urmare a acestui eveniment Fabian trebuie operat urgent și are nevoie de sânge grupa A2 pozitiv.
Facem un apel către toți cei care sunt apți pentru a dona să se prezinte la cel mai apropiat centru de transfuzie sanguină pentru a dona pentru Fabian Irimie. Orice grupă de sânge este binevenită, stocurile sunt la cote de avarii și în fiecare moment cineva are nevoie de acest element vital vieții.Nu stați pe gânduri! Puteți salva o viață!Spitalele din România și pacienții lor au nevoie de voi!!!”, este mesajul de pe Facebook a Organizației „Sânge pentru România”.

Accidentul a avut loc, luni după-amiază, pe DJ 208, la Bosanci.

Potrivit polițiștilor, accidentul a fost provocat de o șoferiță de 49 de ani, din localitatea Udești. Aceasta nu s-a asigurat la plecarea de pe loc și nu a acordat prioritate de trecere motociclistului, lovindu-l în plin. A rezultat rănirea motociclistului, în vârstă de 20 de ani, care era conștient, cu traumatisme multiple.

La fața locului au intervenit pompierii militari, cu o autospecială de descarcerare și ambulanța SMURD TIM (Terapie Intensiva Mobila). Rănitul a fost transportat la Spitalul Județean Suceava.

Cei doi participanți la trafic implicați în accident au fost testați cu etilotestul, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. Șoferița s-a ales cu dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.