Un bărbat de 37 de ani și fiul său de 14 ani au rămas în apa Siretului după ce au încercat să treacă râul cu căruța, de la Corni la Stamate. Din cauza ploilor din ultima vreme dar și pentru că se scoate pietriș din zonă pentru o betonieră, cei doi nu au mai putut trece râul, așa cum au făcut altă dată. Ei au rămas în apă și au sunat disperați la 112, pentru că nu mai puteau ieși.


La fața locului au ajuns mai multe echipale de la ISU Botoșani, cu o ambulanță SMURD, o autospecială de Descarcerare dar a fost adus și un buldoexcavator de la balastiera din zonă. La sosirea cadrelor ISU Botoșani, cele două persoane erau izolate pe o piatră, în mijlocul apei. Cu ajutorul buldoexcavatorului, bărbatul și fiul său au fost aduși la mal, fiind în afara oricârui pericol. Ulterior, pompierii au intervenit pentru salvarea calului dar și pentru a scoate căruța din râu.

Oferta SAVCOM 18-23 Ianuarie

2 COMENTARII

  1. K, cine plătește acea intervenție ? Să nu spuneți că ,, oricine putea fi in loclul lui ” ! Nu oricine este atât de cretin ca să facă așa ceva cu un copil in căruță …..

  2. E pandemie de cretini pe acolo.Atat timp cat expune copilul la asa pericol …da este un „cretin special”.Oricum cei din zona stiu ca acolo sunt gropi foarte adanci de la exploatarea balastului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here