tractor rasturnat, foto arhiva

Un tată și fiul său au ajuns la spital după ce s-au răsturnat cu tractorul. Accidentul a avut în pădurea localității Gulia, sâmbătă după-amiază.

Polițiștii au stabilit că, un tânăr de 25 de ani, a condus un tractor, având ca pasager în cabină pe tatăl său, în vârstă de 47 ani, din aceeaşi localitate.

La un moment dat, pe un segment de drum în rampă, motorul tractorului s-a oprit, moment în care atelajul hipo încărcat cu lemne ce era tractat l-a împins din inerție, conducătorul a pierdut controlul tractorului, iar acesta a intrat în balans răsturnându-se pe partea stângă a direcției de mers.

În urma evenimentului atât bărbatul de 47 de ani cât și fiul său au fost răniți. Cei doi au fost preluați de ambulanțe și transportați la Spitalul Municipal Fălticeni pentru investigaţii medicale.

Din primele investigații în cauză rezultă faptul nu este vorba despre comiterea unui accident rutier deoarece tronsonul de drum pe care s-a petrecut incidentul este drum forestier, prevăzut cu barieră şi închis circulaţiei publicului.

De asemenea, tot din urma investigaţiilor rezultă faptul că materialul lemnos era achiziţionat pentru consum propriu dintr-o exploatare forestieră de pe raza O.S. Dolhasca, fiind însoţit de avizul de însoţire.

Oferta SAVCOM 24-30 Ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here