Un tată violent, localnic din Frătăuții Vechi, a ajuns pe mâna polițiștilor de fiica lui minoră, care a sunat la 112 și a cerut ajutot.
Fetița a reclamat că bărbatul făcea scandal la domiciliu. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului și au constatat că cele sesizate de copilă sunt adevărate. În cursul lunii iunie, Badea Valeriu, de 41 ani, din comuna Frătăuții Vechi a amenințat-o cu acte de violență pe fosta soție, cu care locuiește în aceeași casă, creându-i acesteia o stare de temere. Duminică Badea Valeriu a provocat scandal la locuința de domiciliu, unde cei doi locuiesc împreună cu cei trei copii minori. În luna iulie a anului 2018, femeia de 39 de ani a depus la Judecătoria Rădăuți actele de divorț iar în 08.11.2018, prin hotărârea emisă de judecătorie, s-a stabilit divorțul acestora.
Instanța a decis ca femeia Badea Olga să locuiască în imobil împreună cu fostul soț și cei trei copii minori.
Având în vedere că în cursul lunii iunie a anului 2020 și în 07.06.2020, Badea Valeriu a adoptat un comportament agresiv și o amenința pe fosta soție, aceasta a depus plângere penală și a solicitat emiterea unui ordin de protecție. A fost completat formularul de evaluare a riscului, constatându-se că în cauză există un risc iminent. Având în vedere aceste aspecte, în 08.06.2020, ora 01.00, s-a emis ordinul de protecție provizoriu. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de ,,amenințarea”.

Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here