Țigări abandonate de contrabandiști în zăpadă, la Brodina. Indivizii au dat bir cu fugiții după ce în zonă au apărut polițiștii de frontieră.

Polițiștii de frontieră au observat în apropierea frontierei de stat, pe direcţia localităţii Lupcina, județul Suceava, mai multe persoane care se deplasau de la frontiera de stat spre interiorul ţării, transportând în spate colete voluminoase.

Imediat, polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea persoanelor, efectuând somațiile legale prin voce, moment în care acestea au abandonat coletele şi au fugit, spre teritoriul ucrainean.

Deoarece persoanele în cauză nu s-au supus somațiilor, polițiștii de frontieră au tras trei focuri de armă în plan vertical, însă nici de această dată nu s-au oprit, întorcându-se pe teritoriul statului vecin.

Totodată, au fost anunţate despre eveniment autorităţile de frontieră din Ucraina, în vederea cercetării în comun a cazului.

Au fost găsite însă țigări abadonate de contrabandiști în zăpadă.

Este vorba despre şapte colete care au fost transportate la sediul sectorului, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 6.960 pachete cu țigări de provenienţă Duty-Free.

Ţigările, în valoare de aproximativ 82.000, lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă în formă agravantă şi trecere frauduloasă a frontierei de stat, precum și pentru documentarea întregii activități infracționale.

Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here