țigări autoturism

Peste 16.000 de pachete cu țigări confiscate dintr-un garaj din Falcău.


Polițiștii de frontieră suceveni s-au deplasat în cursul zilei de duminică la un imobil de pe raza localității Falcău, jud. Suceava, unde cu acordul proprietarul imobilului au intrat în curte și au descoperit în garaj un autoturism marca Kia Sorento, înmatriculat în Marea Britanie, încărcat cu țigări de proveniență ucraineană.

S-a luat măsura conducerii autoturismului cu țigări la sediul instituției unde în urma inventarierii baxurilor a rezultat cantitatea de 16.320 pachete cu ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de țigări, în valoare de peste 190.944 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul folosit în activitatea infracţională, în valoare de 4.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Suceava.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, precum și pentru depistarea tuturor persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

Cercetările sunt continuate sub directa supraveghere a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

Oferta SAVCOM 10-16 Mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here