Polițiștii de frontieră au confiscat țigări de contrabandă în valoare de peste 29.000 de lei.

Joi, în jurul orei 13.30, un echipaj din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina a observat două persoane care transportau colete voluminoase de la frontiera de stat spre un autoturism de teren care staţiona în apropierea frontierei, pe direcţia localităţii Lupcina.

Poliţiştii de frontieră au acționat pentru reținerea bărbaţilor, iar în momentul în care aceştia au observat oamenii legii, au fugit spre teritoriul ucrainean, abandonând coletele şi autoturismul.

Imediat, au fost anunţate şi autorităţile ucrainene despre caz în vederea cercetării în comun a evenimentului de frontieră.

La fața locului au fost descoperite două colete cu țigări şi un autoturism de teren marca Mitsubishi Pajero, care au fost transportate la sediul sectorului. În urma inventarierii a rezultat cantitatea de 2.490 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană.

Țigările, în valoare de 29.133 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul de teren, înmatriculat în Marea Britanie, în valoare de 5.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă în formă agravantă și trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Oferta SAVCOM 10-16 Mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here