sursă foto cronicadebraila.ro
sursă foto cronicadebraila.ro

Cei trei tineri de 21, 27 și 29 de ani au fost introduși în carantină pe raza orașului Gura Humorului.
Duminică seară, Poliţia oraşului Broşteni a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112” despre faptul că, pe DN 17B din localitate, circulă un autoturism al cărui conducător auto conduce cu viteză.
Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat în zona străzii Bistriței, autoturismul condus de un localnic de 29 de ani, intrat într-un mal de pământ din afara părții carosabile, un localnic de 21 de ani, pasager în vehicul și pe fratele conducătorului auto un bărbat de 27 de ani, precum și autoturismul condus de un bărbat de 39 de ani din aceeași localitate, implicat în tamponare și care prezenta avarii.
Cu ocazia audierilor, bărbatul de 29 de ani, a recunoscut faptul că, în timp ce conducea autoturismul, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu autoturismul condus de bărbatul de 39 de ani.
Din accident nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.
Cei doi conducători auto au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului de 39 de ani şi de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 29 de ani, căruia, la spital, i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că, cei trei bărbați de 21, 27 și 29 de ani se află în autoizolare la domiciliu, motiv pentru care, a fost sesizată Direcția de Sănătate Publică Suceava în vederea sancționării acestora, fiind dispusă măsura introducerii în carantină a celor trei pe raza orașului Gura Humorului.
Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe”.

Oferta SAVCOM 20-27 Septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here