Una dintre cele mai mari întrebări ale vieţii: ce cadou să alegi pentru bărbaţii şi băieţii din viaţa ta? Ciorapi, cravată sau alt cadou plictisitor? Găsirea cadoului potrivit poate fi uneori ca şi cum ai căuta Sfântul Graal, doar că mai dificil. Însă cu toate acestea, ştii cât de important este să îţi arăţi aprecierea şi sentimentele; mai că ai putea să călătoreşti în jurul pământului doar pentru a găsi acel cadou perfect.

Din fericire nu va fi necesar să devii un erou dintr-unul dintre romanele lui Jules Verne pentru a face ziua mai frumoasă unui băiat la care ţii, mai ales dacă alegi un cadou unic şi distractiv de pe Mindblower. Acum vei avea şansa de a-ţi arăta afecţiunea oricând, indiferent că se apropie ziua lui de naştere sau pur şi simplu doreşti să îl vezi zâmbind.

Având în vedere aceste lucruri, topul cadourilor de băieţi de mai jos te va ajuta considerabil să alegi un dar deosebit care să exprime exact ceea ce simţi, fiind în acelaşi timp practic, dar şi amuzant, combinaţia perfectă pentru orice tânăr care ştie să se distreze.

 

  1. Glob pământesc magnetic plutitor cu iluminare LED. C-Shape

Un cadou inedit, perfect pentru cei ce adoră geografia, dar şi gadget-urile interesante, acest glob pământesc sfidează toate normele cartografice, oferind oricărui birou un aspect unic care cu siguranţă va încânta orice persoană care îi va calcă pragul. Datorită mecanismului ingenios de levitaţie magnetică, dar şi al sistemului încorporat de lumini LED care face de ruşine orice club de noapte, sărbătoritul va avea şansa de a se bucura de un obiect decorativ uimitor, ce îl va ajuta se se relaxeze şi să se gândească la următoarea destinaţie exotică pe care o va vizita.

 

  1. Big Enter tasta antistres

Eşti stresat şi vrei să îţi verşi nervii pe ceva? Noi avem soluţia! La job există cu siguranţă momente tensionate care te pot frustra şi stresa. Aceasta tastă enter sub formă de pernă vei putea să o pedepseşti şi să o transformi în sacul tău personal de box, o alternativă mult mai bună şi ieftină decât să loveşti tastatura laptopului tău.

Device-ul nu are nici o vină, însă trebuie să îţi dezlănţui frustrarea pe cineva, de aceea Big Enter poate fi cea mai bună şi amuzantă modalitate prin care să te eliberezi de emoţiile negative.

 

  1. Mini boxă retro

Fă cunoștință cu Mini boxa retro, un obiect cu ambalaj vintage, dar cu un interior modern. Miniboxele sunt apreciate atât de cei mici, cât şi de cei mari, oferindu-ţi posibilitatea de a te bucura de ele şi de un sunet incredibil indiferent că eşti în duş, la grătar cu prietenii sau pur şi simplu atunci când ai rămas singur acasă şi vrei să îţi eliberezi mişcările de dans. Boxa mini retro este o piesă superbă care, deşi are un aspect vintage, dispune de funcţii moderne, dar şi de un bass care va surprinde chiar şi cei mai exigenţi audiofili, fiind device-ul perfect pentru a începe petrecerea oriunde ai fi.

 

  1. Ceas Pistol deşteptător

Se trezeşte greu dimineaţa? Îşi urăşte ceasul? Ei bine acum se poate răzbuna aşa cum se cuvine. Tot mai multe persoane caută metode cât mai ingenioase de a se trezi dimineaţa, însă o atenţie din ce în ce mai mare este acordată ceasului cu pistol. Pentru a putea opri zgomotul infernal va trebui să ţintească şi să împuşte urlătoarea, reuşind în acest fel să se trezească mult mai binedispus şi mai alert.

  1. Cărţi de Joc Placate cu Aur 24K şi cutie elegantă din lemn

Vrei să oferi un cadou care emană extravaganţă mai tare decât un păun într-un avion privat? Ei bine, cărţile de joc placate cu aur de 24K, ambalate într-o cutie elegantă din lemn pot fi cea mai bună alegere ce te vor face să te simţi ca un rege. Distrează-te împreună cu prietenii tăi şi bucuraţi-vă de jocurile de cărţi preferate, acestea fiind atât de strălucitoare încât vei avea nevoie de ochelari de soare şi cremă cu SPF.

  1. Stativ de căşti Disco Stand

Este sărbătoritul un împătimit al jocurilor online sau al muzicii? Atunci un gadget de acest fel va fi cu siguranţă un cadou pe care îl va aprecia, fiind cea mai bună soluţie de a transforma un birou obişnuit într-unul WOW. Stativul este prevăzut cu un sistem de iluminat RGB extraordinar, lucru ce va crea o atmosferă futuristă în cameră şi este prevăzut cu două porturi integrate, pentru că de ce să se mulțumească cu un model standard, atunci când poate să aibă ceva deosebit?

 

  1. Pistol cu bani

Iată Pistolul cu bani, cea mai bună modalitate prin care să transformi orice petrecere obişnuită într-una extravagantă şi să îţi cheltui economiile pentru pensionare. Acest instrument te va transforma într-un ATM spre bucuria prietenilor tăi, însă dacă vrei să îţi mai rămână ceva bani pentru o apă minerală a doua zi, ai la dispoziţie posibilitatea de a folosi bancnotele de jucărie incluse.

  1. Kit multifuncţional Sălbăticie 13 unelte

Kitul multifuncţional Sălbăticie este instrumentul perfect pentru bărbaţii care se cred Bear Grylls atunci când se află în natură. Acesta conţine tot ceea ce are nevoie cineva pentru a supravieţui în pădure la munte şi de a face față tuturor provocărilor. Vrea să aprindă focul? Perfect! Vrea să se ghideze după punctele cardinale? Este ideal! Vrea să se lupte cu un urs de 350 kg folosind cuţitul din dotare? Ei bine, probabil kit-ul  poate face faţă APROAPE tuturor provocărilor. Nu ocupă mult spaţiu şi din cauza faptului că are în componenţă tot ce are nevoie pentru a supravieţui în pădure sau la munte, acesta va fi un companion de încredere în orice aventură se va duce.

 

  1. Pătură cu mâneci, glugă şi buzunar cangur, Flanel & Polar, 130 cm, Gri

Ultima inovaţie tehnologică dezvoltată de cercetători în ceea ce priveşte confortul, pătura cu mâneci, glugă şi buzunar cangur este probabil una dintre cele mai bune metode prin care sărbătoritul se poate bucura de o zi friguroasă şi leneşă în faţa televizorului. Cu un buzunar generos ce îl va ajuta să păstreze în siguranţă cele esenţiale (telecomanda şi dulciurile), dar şi o glugă confortabilă, această pătură va determina chiar şi pe cei mai motivaţi şi viteji bărbaţi să ia o pauză şi să se bucure de un weekend relaxant.

  • Hanorac pătura băieţi Grey Stars cu buzunar cangur, Flanel & Polar, 75 cm

Nici micii aventurieri nu trebuie neglijaţi, având acum la dispoziţie un hanorac special de tip Grey Stars pentru a se simţi eroi, dar şi confortabil atunci când aleargă prin casă. Indiferent că se uită la desenele preferate sau se joacă, acest hanorac pătură va fi cea mai bună modalitate de a se simţi confortabil şi călduros, mai ales că este prevăzut şi cu un buzunar cangur uriaş, perfect pentru a ascunde câteva dulciuri înainte de masă sau jucăriile preferate.

 

 

În concluzie, iată un tezaur de cadouri ce vor garanta  zâmbete şi voie bună. Indiferent de ce cadou vei alege, cu siguranţă sărbătoritul se va bucura, mai ales că va fi surprins de creativitatea de care vei da dovadă. A venit timpul să dăruieşti lucruri nu doar folositoare, ci şi amuzante, aceasta fiind cea mai bună cale prin care să vă bucuraţi împreună de o zi minunată şi să creaţi amintiri de nepreţuit.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.