“Da, se poate!“ – este mesajul transmis către rădăuțeni de Traian Andronachi, candidat de primar la Rădăuți din partea PSD. Acesta s-a întâlnit cu sute de simpatizanții, la finele săptămânii trecute, la eveniment fiind prezenți și deputatul Gheorghe Șoldan – candidatul PSD la șefia Consiliului Județean Suceava dar și senatorul Ioan stan.
“O revenire la normalitate așteptată de toți rădăuțenii, nu doar de cei care s-au săturat să stea în frig iernile sau de cei care își rup mașinile pe “drumul cel bun”. Rădăuțenii își doresc bun simț și respect nu aroganță administrativă, minciuni, manipulare și laudă cu munca altora. E clar ca timp de 4 ani ceea ce a avut de demonstrat a demonstrat deja, iar Rădăuțiul și rădăuțenii nu mai au timp de pierdut“, a declarat Traian Andronachi. 
Gheorghe Șoldan și-a arătat tot sprijinul pentru Traian Andronachi și a reamintit că acesta a fost un bun manager al spitalului din Rădăuți, în momente foarte dificile, pe timpul pandemiei de COVID, când a gestionat foarte bine situația în unitatea medicală.
“Am toată convingerea că pe 9 iunie va câștiga Primăria Rădăuți și va demonstra că în acest municipiu se pot realiza mult mai multe proiecte pentru oameni și într-un ritm mult mai susținut.
Traian a fost un bun manager al Spitalului Municipal Rădăuți tocmai în cea mai grea perioadă, nu doar a municipiului, ci și a județului, în timpul pandemiei.
A demonstrat atunci că este un lider puternic și dedicat comunității sale.
Sub îndrumarea sa, spitalul a reușit să facă față cu brio provocărilor, a rămas deschis alături de spitalul din Suceava, iar pentru mine și pentru mulți dintre cei care l-au cunoscut, Traian Andronachi a fost și este un exemplu de eficiență și profesionalism.
Astăzi, la lansarea candidaturii lui Traian Andronachi, în fața a aproximativ 700 de oameni, în Casa de Cultură din Rădăuți, recunosc că am avut emoții, pentru că le vorbeam celor prezenți nu doar despre un candidat, ci și despre un bun prieten al meu“, a declarat Gheorghe Șoldan. 
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.