Transrarăul a devenit patinuar după ninsoare și gerul de sâmbătă noapte. Așa se face că zeci de șoferi care au vrut să urce cu mașina până la cabană au rămas blocați în pantă, mai ales în curbele periculoase.

Transrarăul a devenit o capcană duminică pentru șoferii care au încercat să urce până la Pietrele Doamnei. Și erau o mulțime de turiști, adulți și copii, la orele amiezei. Mașinile nu au mai putut înainta și s-au produs blocaje în mai multe zone, mai ales în curbele periculoase.

Deși aveau mașinile echipale de iarnă, șoferii s-au trezit că patinează și că nu mai pot înainta. Un autoturism de teren a ajuns într-un parapet chiar la baza Rarăului după ce a derapat, fiind avariate. Șoferii erau revoltați și spuneau că sub zăpada frământată era strat și că drumarii nu au intervenit în condițiile în care aceasta este o zonă turistică și în week-end sute de turiști vin aici.

Revoltați, oamenii spuneau că dacă drumarii nu au reușit să curețe șoseaua, Transrarăul ar fi trebuit închis pentru că participanții la trafic au fost puși în pericol.

Oferta SAVCOM 11-17 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here