polițiști, sursă foto România Liberă
Individ reținut după ce a înjurat și agresat fizic mai multe persoane, pe stradă, la Rădăuți. Un bărbat a sunat la 112 și a reclamat că a fost lovit după care polițiștii aflați în patrulare l-au observat pe atacator.
Doi ofițeri din cadrul Biroului Ordine Publică se aflau în centrul municipiului Rădăuți, pe strada Piața Unirii, când au observat o persoană de sex masculin care se manifesta agresiv, adresa injurii și cuvinte jignitoare și lovea mai mulți trecători.
Având în vedere atitudinea recalcitrantă și actele de violență pe care persoana în cauză le exercita în mod agresiv asupra trecătorilor, cei doi ofițeri de poliție au intervenit în imobilizarea persoanei agresive.
Atacatorul a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți-Secția Psihiatrie unde, a rămas internat.
În continuare, în urma vizionării înregistrărilor ridicate cu ocazia cercetărilor, s-a stabilit faptul că este vorba despre un tânăr de 29 ani.
Acesta a tulburat liniștea și ordinea publică prin lovirea fără motiv a patru persoane care se deplasau pe trotuar și a provocat scandal prin adresarea de injurii și cuvinte jignitoare, de natură a produce indignare persoanelor prezente în spațiul public și a afecta buna funcționare a societăților comerciale care își desfășoară activitatea în proximitatea locului producerii incidentului.
În urma acestui eveniment, din cele patru persoane agresate fizic a fost identificat doar o singură victimă, care care s-a adresat cu o plângere Poliției Municipiului Rădăuți, solicitând a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.
În continuare sunt desfășurate activități specifice pentru identificarea celorlalte victime.
Polițiștii fac un apel către celelalte victime, neidentificate încă, de a se adresa cu o plângere Poliției municipiului Rădăuți, în termenul legal de 90 de zile.
Agresorul a fost reținut în cele din urmă în arestul IPJ Suceava pentru 24 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.