arest, cătușe, sursă foto Ziarul de Roman

Trei indivizi au fost reținuți pentru furt calificat.
Lucrătorii Secţiei 10 Poliţie Rurală Gura Humorului, cu sprijinul lucrătorilor specializați, sâmbătă noapte, au identificat și reținut în flagrant pe numiții Viorel S. de 41 ani, din Valea Moldovei, Vasile C. de 40 ani, din comuna Berchișești, ca autori și Adrian G. de 41 ani, din comuna Păltinoasa, ca și complice la comiterea unei infracțiunii de furt calificat în dauna unui bărbat din comuna Capu Câmpului.
Totodată în cadrul dosarului penal, duminică, au fost efectuate un număr de șapte percheziții domiciliare, în urma acestora fiind identificate și ridicate mai multe bunuri de interes în cauză. 
De asemenea, în cauză s-a dispus reținerea suspecților Viorel S. pentru comiterea infracțiunilor de „tâlhărie calificată”, „instigare la furt calificat”, „furt calificat” și „furt în scop de folosință” , „nerespectarea regimului armelor și al munițiilor”, Vasile C. pentru comiterea infracțiunii de „furt calificat” și Adrian G. pentru comiterea infracțiunii de „complicitate la furt calificat”, pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduși în arestul IPJ Suceava.
În cursul zilei de luni, suspecții urmează a fi prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului cu propunerea de arestare preventivă.

       

Oferta SAVCOM 29 Noiembrie -5 Decembrie ȘEDINȚE FOTO CRĂCIUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here