Un individ beat a intrat în sediul OS Breaza și a distrus ce i-a ieșit în cale. Bărbatul a fost evacuat cu forța după ce i-a înjurat și amenințat pe silvicultori.

Incidentul s-a petrecut luni, 8 martie, în jurul orei 10.30. Polițiștii de la Pojorâta a fost sesizată de către un inginer silvic, șeful OS Breaza, despre faptul că o persoană recalcitrantă a pătruns în sediul instituției pe care o coordonează, a provocat scandal și distrugerea mai multor bunuri aparținând Direcției Silvice Suceava.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului. Ei au constatat că cele reclamate se confirmă. YN bărbat de 68 de ani, beat, a pătruns în incinta Ocolului Silvic Breaza, unde pe motiv că reprezentanții ocolului silvic nu i-ar fi atribuit acces la licitații silvice și alte asemenea motive, a devenit recalcitrant.

Individul a adresat insulte mai multor angajați ai instituției, tulburând astfel ordinea și liniștea publică a angajaților instituției.

La momentul în șeful de ocol însoțit de către alți angajați i-au solicitat să părăsească sediul, cel în cauză a refuzat acest lucru, a luat în mâini un scaun aflat și a lovit un perete al camerei.

În final mai mulți angajați ai Ocolului Silvic Breaza l-au evacuat forțat pe aceasta. Numai că bărbatul băut, pentru a se răzbuna, a lovit parbrizul autoturismul marca Dacia Duster proprietate a Direcției Silvice, pe care l-a crăpat în partea inferioară stânga. Autoturismul nu mai este funcțional.

Din cercetările efectuate și cele stabilite din audieri rezultă că individul l-a lovit pe șeful de ocol și totodată l-a amenințat cu acte de violență pe un alt pădurar.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de „distrugere”, „violarea sediului profesional”, „tulburarea ordinii și liniștii publice” și „ultraj (2 fapte).

Având în vedere că dosarul penal se va afla în urmărire proprie a procurorului, dată fiind competența materială, s-a luat legătura cu procurorul de serviciu al Parchetului de pe lângă Judecătoria C-lung Moldovenesc care a opinat că nu se impune o măsură preventivă în acest moment.


Oferta SAVCOM 25 - 31 Octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here