bărbat arsuri
barbat arsuri, foto arhivă

Un bărbat din Ostra a ajuns în stare gravă la spital după ce și-a dat foc singur din greșeală.
Lucrătorii Postului de Poliție Ostra au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că un bărbat de 59 ani, din comuna Ostra, s-a autoincendiat.
Oamenii legii au stabilit că bărbatul respectiv locuiește în comuna Ostra, împreună cu soția sa. Acesta este cunoscut cu afecțiuni de natură psihică, fiind diagnosticat cu tulburare afectivă bipolară.
Vineri după-amiază, în timp făcea curățenie prin curte, acesta a adunat în livada din spatele locuinței o movilă de resturi de material lemnos (rumeguș), cărora intenționa să le dea foc.
Din primele verificări rezultă că, bărbatul a stropit movila de material lemnos cu benzină, iar în momentul în care a dat foc combustibilului, flacăra izbucnită i-a aprins petul din plastic din mână, după care articole vestimentare în partea membrelor inferioare și ulterior a cuprins și articolele vestimentare din partea superioară a corpului, arzând în totalitate.
Victima a fost identificată la fața locului, conștientă, prezentând arsuri pe întreaga suprafață a corpului. Totodată, la fața locului a fost solicitat un echipaj medical, care i-a acordat bărbatului primele îngrijiri, acesta fiind transportat la Spitalul de Județean de Urgență Suceava.

Oferta SAVCOM 12-18 Aprilie OFERTA RITMIC

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here