medicină legală

Un bătrân a zăcut mort în casă până când vecinii au sunat la 112 și au reclamat lipsa acestuia. Este vorba despre un bărbat de 85 de ani, din Ostra.

Polițiștii de la Ostra au fost sesizați de către asistentul comunitar din cadrul Primăriei Ostra, Robaniuc Mihaela, despre faptul că un bărbat în vârstă de 85 ani, nu a mai fost văzut prin localitate și este posibil să fi decedat.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, lucrătorii de poliție din cadrul Postului de Poliție Ostra, împreună cu asistentul comunitar din cadrul Primăriei Ostra, s-au deplasat la imobilul bătrânului.

Ei l-au găsit pe acesta în holul locuinței, căzut și fără a prezenta semne vitale.

Din discuțiile purtate cu vecinii acestuia, polițiștii au stabilit faptul că bătrânul locuia singur în comuna Ostra, de aproximativ 5 ani, după ce soția sa a decedat, și era ajutat ocazional de vecina sa, care îi mai făcea cumpărăturile.

De asemenea, acesta s-a simțit rău în ultima lună și chiar a fost preluat la mijlocul lunii ianuarie de o ambulanță și transportat la spitalul din Gura Humorului, unde i s-au acordat îngrijiri medicale.

Bătrânul nu era înregistrat în evidențele medicului de familie cu afecțiuni de natură medicală. De asemenea, el nu se afla în stare conflictuală cu vreo persoană, iar rudele sale nu au suspiciuni cu privire la decesul lui.

Cu ocazia exeminării cadavrului, nu au fost identificate urme de violență.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Gura Humorului și s-a dispus  efectuarea necropsiei, pentru a stabili care este cauza medico-legală a decesului, sens în care s-a solicitat informarea Serviciului de Medicină Legală Suceava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.