Un copil a căzut de la 10 metri înălțime pe când era singur acasă împreună cu cei 9 frați. Incidentul s-a petrecut miercuri seară, la Câmpulung Moldovenesc. Băiețelul a scăpat cu viață pentru că a căzut pe sacii de gunoi din fața casei.

Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată miercuri seară prin SNUAU 112 despre faptul că un copil a căzut de la 10 metri înălțime, din imobilul situat în municipiul Câmpulung Moldovenesc, strada Pictor Octav Băncilă.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au aflat că micuțului în vârstă de un an era singur acasă împreuncă cu cei 9 frați. Părinții erau plecați – tatăl la serviciu iar mama la cumpărături.

Băiețelul de un an și zece luni se juca în holul locuinței. La un moment dat, acesta s-a urcat pe o masă, sprijinindu-se de un geam neasigurat, care s-a deschis. Băiețelul a căzut în gol de la 10 metri înălțime, de la etajul al 2-lea al imobilului. El a scăpat cu viață pentru că a aterizat ajungând pe sacii de gunoi din exteriorul imobilului, care au atenuat căderea.

Copilul a fost transportat la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, unde a fost stabilit diagnosticul de „contuzionat ușor prin cădere de la înălțime”, ulterior fiind transferat la Spitalul Județean Suceava pentru investigații de specialitate.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”. Ei au informat și Serviciul de asistență socială din cadrul primăriei pentru dispunerea măsurilor care se impun.

Oferta SAVCOM 10-16 Mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here